Word onderdeel van Wonderfulday

Wonderfulday is een slimme combinatie van planning- en boekingsplatform.
Krijg meer bestellingen, bereik klanten en laat uw bedrijf groeien met Wonderfulday.

Waarom deel uitmaken van Wonderfulday?

Laat je bedrijf groeien

Het team van Wonderfulday is specialist in het creëren van gerichte exposure en gebruiksvriendelijke inkoopstromen. Met ons platform kunt u zich concentreren op waar u goed in bent. Wij doen.

Risicovrij

Als partner op Wonderfulday ben je geheel vrijblijvend en betaal je geen opstartkosten of een vast maandbedrag. Wij werken op commissiebasis en ontvangen alleen dividenden als u geld verdient.

Laten we de praktische zaken behandelen

Wij maken het u gemakkelijk om u te focussen op waar u goed in bent. Het team van Wonderfulday is gespecialiseerd in effectieve marketing en stelt uw bedrijf bloot aan potentiële klanten. Communiceer, stuur aanbiedingen, incasseer eenvoudig en allemaal rechtstreeks vanaf het platform.

Ontdek wat u als partner kunt verdienen

Selecteer type leverancier

“Wonderfulday har vækstet min forretning”

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quam sapien, tristique in interdum ac, laoreet ac augue.

Chelsea
Fotograf i Rungsted

Focus op waar je goed in bent - wij doen

Wij regelen alles voor en na de verkoop, inclusief marketing, betalingsinfrastructuur en automatische boekhouding. Dit maakt het voor u gemakkelijk om de praktische zaken aan ons over te laten en u te concentreren op waar u goed in bent.

Nikolaj
CEO, Wonderfulday ApS

Ons platform maakt het je gemakkelijk!

Zie je bedrijf groeien

Volg de groei van uw bedrijf. Als leverancier heeft u toegang tot een realtime dashboard waar u eenvoudig en actueel uw kengetallen kunt volgen.

Directe handel

Als leverancier hebben uw klanten rechtstreeks met u te maken. Wonderfulday faciliteert simpelweg de betalingsinfrastructuur terwijl het geld direct van uw betaalrekening wordt afgeschreven.

Stel uw eigen prijzen en voorwaarden in

Bepaal je eigen annuleringsbeleid, prijsopbouw en voorwaarden. Wonderfulday maakt het u gemakkelijk om de voorwaarden voor uw bedrijf vast te stellen.

Wij regelen de praktische zaken

Vermijd verdrinking in praktische taken. Laat onze automatische boekhouding u toelaten zich te concentreren op waar u goed in bent - wij doen.

Word onderdeel van Wonderfulday

Wonderfulday is een slimme combinatie van planning- en boekingsplatform.
Krijg meer bestellingen, bereik klanten en laat uw bedrijf groeien met Wonderfulday.