Plan je verjaardagsfeestje met Wonderfulday

Leveranciers, planningshulpmiddelen en inspiratie voor je evenement, zodat je de planning kunt ervaren zoals die zou moeten zijn - eenvoudig, intuïtief en modern.

home.hero.headline
De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum
Nieuw
Gedeeld fotoalbum

De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum

Laat je herinneringen niet in de vergetelheid raken. We hebben zojuist de moderne manier gelanceerd om foto's te verzamelen. Al je herinneringen, verzameld op één plek.

home.features.readMore
Maak je tafelplan met Wonderfulday
Nieuw
Visueel tafelplan

Maak je tafelplan met Wonderfulday

Schik uw tafels, plaats uw gasten en ontwerp uw tafelplan met de moderne tafelplantool van Wonderfulday.

home.features.readMore

Ben jij of iemand in je omgeving jarig? Gefeliciteerd! Of het nu een 18e, 30e of 80e verjaardag is, er valt veel te plannen, van de grote aspecten zoals de feestzaal en gastenlijst tot de kleinere details zoals tafeldecoraties en uitnodigingen. Het kan moeilijk zijn om alles bij te houden en het kan moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat niets wordt vergeten.

Wonderfulday kan u helpen met een aantal taken, waaronder het ontwikkelen van uw tafelplan, het maken van een budget en het beheren van uw gastenlijst. De tool kan je ook helpen bij het maken van een verlanglijst die je gemakkelijk kunt delen met je gasten.

Blijf de planning voor met een digitale checklist

Met onze digitale checklist worden automatisch allerlei taken voor het verjaardagsfeestje gegenereerd. U kunt uw lijst snel bewerken door taken te verwijderen of toe te voegen. Aan elke taak kan een deadline worden toegewezen, zodat u controle heeft over wanneer de verschillende taken moeten worden voltooid. Als je hulp krijgt bij het plannen van een vriend, familielid of evenementcoördinator, kun je ze uitnodigen om samen te werken in de tool. Zo weet je snel wie wat doet. Naarmate je meer en meer taken afstreept, zul je een gevoel van voldoening en voldoening beginnen te voelen. Noteer eventuele uitgaven voor elke taak, uw budget wordt ook automatisch bijgewerkt.

Maak eenvoudig een digitale gastenlijst voor het aanstaande verjaardagsfeestje

Het is tijd om aan je gastenlijst te gaan werken zodra je een datum voor het verjaardagsfeestje hebt bepaald. Wonderfulday stelt u in staat om snel een digitale gastenlijst te maken en uitnodigingen te versturen met slechts een paar klikken. Het is ook gemakkelijk om de gastenlijst te bewerken als er achteraf mensen moeten worden toegevoegd of verwijderd. U kunt voor elke individuele gast notities toevoegen, zoals allergenen enz.

Krijg het volledige overzicht van het budget voor een verjaardagsfeestje

Het is belangrijk om bij het plannen van uw verjaardagsfeestje uw budget in de gaten te houden. U heeft de mogelijkheid om al uw uitgaven eenvoudig te verzamelen in onze budgettool, zodat u altijd het overzicht over de financiën behoudt. Je hoeft alleen maar al je uitgaven in te voeren elke keer dat je een aankoop doet, en je hebt meteen een volledig overzicht van waar je geld naartoe gaat. Je kunt ook expliciete budgetten instellen voor catering, muziek, entertainment en meer.

Maak eenvoudig een tafelplan voor het verjaardagsfeestje

De tafelindeling is belangrijk om goed over na te denken bij het organiseren van een verjaardagsfeestje. Als gastheer moet je ervoor zorgen dat al je gasten tevreden zijn en zich op hun gemak voelen. De digitale tafelplantool van Wonderfulday kan je helpen om binnen enkele minuten een tafelplan voor je verjaardagsfeestje te ontwerpen. Alle gasten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het tafelplan door ze rechtstreeks uit de gastenlijst te importeren. U kunt tafels kiezen in een aantal verschillende soorten en maten, zodat de tafelindeling aansluit bij de faciliteiten die u heeft. Het is mogelijk om het tafelplan uit te printen, net zoals het mogelijk is om het te delen met de gasten.

Maak je digitale verlanglijst en deel eenvoudig je cadeauwensen met gasten

Heeft u uw cadeauwensen onder controle? Wonderfulday maakt het je gemakkelijk om al je wensen op één plek te verzamelen met onze digitale verlanglijst. Voer eenvoudig de URL van de producten in de tool in en uw gasten kunnen direct zien wat u zoekt. U kunt op elk moment wensen van uw lijst verwijderen en nieuwe toevoegen. Als je je verlanglijstje hebt ingevuld, kun je deze eenvoudig en snel delen met je gasten.

Vind alles wat je nodig hebt voor het perfecte verjaardagsfeestje

Alles voor je verjaardagsfeestje vind je bij Wonderfulday. Op onze marktplaats bieden we een breed scala aan diensten en producten om uit te kiezen. Van feestzalen tot catering, entertainment, muziek en alles wat je maar kunt bedenken. Allemaal verzameld op één plek. Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, stelt onze marktplaats u in staat om snel de vele leveranciers te doorzoeken en te filteren zodat u de beste match kunt vinden.

Een verjaardagsfeestje kan stressvol zijn om te organiseren, maar met Wonderfulday aan je zijde kan het een stuk erger zijn. Je hebt alles verzameld op één platform en je registreert je gratis.

Veel plezier met plannen

We hebben het gemakkelijk gemaakt om van je planning te genieten

Inspiratie

Laat je inspireren door ons inspiratie universum

Planningstools

Al uw planningstools binnen handbereik

Meldingen

Blijf altijd voorop met relevante herinneringen en meldingen
InspiratiePlanningstoolsMeldingenGedeeld fotoalbumInstellingen Fælles fotoalbum

Gedeeld fotoalbum

Laat uw gasten hun foto's en herinneringen delen in een gedeeld fotoalbum

Talen

Download de Wonderfulday-app in uw voorkeurstaal en begin met plannen

Instellingen

Beheer eenvoudig uw account- en evenementinstellingen
Ontvang Wonderfulday waar u uw apps downloadt
App store Google Play

Veel Gestelde Vragen

Onze digitale checklist voor een verjaardagsfeestje bevat alle punten waarmee je rekening moet houden bij het plannen van je verjaardagsfeestje.
Een verjaardagsfeestje met ca. 50 gasten (incl. feestzaal, eten en drinken, bedienend personeel, entertainment etc.) kosten doorgaans vanaf DKK 25.000, afhankelijk van de regio en voorkeuren.
Je kunt een goedkoop verjaardagsfeestje houden als je de mogelijkheid hebt om je eigen huis en tuin te gebruiken en het eten zelf te bereiden.
Velen kiezen ervoor om een groot verjaardagsfeestje te houden wanneer ze 50 worden. Het vindt vaak plaats in een feestzaal, waar eten en drinken, livemuziek en entertainment doorgaans worden aangeboden.