Plan de bevestiging van je kind met Wonderfulday

Leveranciers, planningshulpmiddelen en inspiratie voor je evenement, zodat je de planning kunt ervaren zoals die zou moeten zijn - eenvoudig, intuïtief en modern.

home.hero.headline
De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum
Nieuw
Gedeeld fotoalbum

De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum

Laat je herinneringen niet in de vergetelheid raken. We hebben zojuist de moderne manier gelanceerd om foto's te verzamelen. Al je herinneringen, verzameld op één plek.

home.features.readMore
Maak je tafelplan met Wonderfulday
Nieuw
Visueel tafelplan

Maak je tafelplan met Wonderfulday

Schik uw tafels, plaats uw gasten en ontwerp uw tafelplan met de moderne tafelplantool van Wonderfulday.

home.features.readMore

Staat u op het punt een bevestiging in te plannen? U bent bij ons aan het juiste adres. Er zijn onmiskenbaar veel dingen om over te beslissen als het gaat om het plannen van de bevestiging. Alles van de keuze van de feestzaal, eten en drinken tot muziek en entertainment. Het kan moeilijk zijn om alles bij te houden, en het kan moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat u niets vergeet in een druk dagelijks leven.

Dit is waar Wonderfulday in het spel komt. Onze planningstool kan je helpen met alle zaken die geregeld moeten worden, waaronder het ontwerpen van de tafelindeling en het beheren van het budget en de gastenlijst.

Wonderfulday kan u helpen, ongeacht of u nog niet bent begonnen met plannen of al goed op weg bent. Meld u vandaag nog gratis aan.

Krijg grip op taken met onze digitale takenlijst

Onze digitale checklist creëert automatisch een groot aantal activiteiten die vóór de bevestiging moeten worden afgerond. U kunt de checklist snel aanpassen door elementen te verwijderen of toe te voegen die passen bij uw planning. Elke to-do kan ook een deadline krijgen, zodat je zeker weet dat je de verschillende dingen op tijd regelt. Op deze manier is het ook makkelijker om een geprioriteerde aanpak van de taken te hebben. Als u samenwerkt met een vriend of familielid, kunnen zij ook toegang krijgen tot de checklist en u helpen de taken bij te houden. Wanneer een taak is voltooid, streep je de lijst gewoon door. Zo zie je gemakkelijk wat er nog moet gebeuren. Naarmate je meer taken voltooit, kom je steeds dichter bij bevestiging met een bevredigend gevoel. Als u geld uitgeeft aan een taak, vergeet dan niet om het aan de afzonderlijke taak toe te voegen, zodat uw budget wordt bijgewerkt.

Maak eenvoudig een digitale gastenlijst voor de aanstaande bevestiging

Wonderfulday stelt u in staat om snel een digitale gastenlijst te maken en uitnodigingen te versturen met slechts een paar klikken. Het is ook niet moeilijk om wijzigingen aan te brengen in je gastenlijst. Gasten kunnen worden toegevoegd of verwijderd en aan elk individu kunnen notities worden toegevoegd. Het kan relevant zijn om hier gebruik van te maken als u gasten met allergenen verwacht. Ook is het mogelijk om de gasten in groepen op te delen, zodat u controle heeft over zowel familie als vrienden.

Krijg het volledige overzicht van de financiën voor de bevestiging

Het is belangrijk om het budget in de gaten te houden wanneer u een bevestiging organiseert. Met onze budgettool krijg je op één plek een duidelijk beeld van al je uitgaven. Voer de onkosten elke keer dat u een aankoop doet, en uw budget wordt ook automatisch bijgewerkt, zodat u het resterende beschikbare bedrag kunt bijhouden. Je kunt ook specifieke budgetten instellen voor muziek, entertainment, catering en meer. Je hoeft alleen je totale budget op te delen in kleinere bedragen om het overzicht makkelijker te maken.

Maak eenvoudig een tafelplan voor de bevestiging

Voor de bevestiging is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle gasten op hun gemak zijn. Daarom is de tafelindeling natuurlijk van groot belang voor het verloop van de dag. Met de digitale tafelplantool van Wonderfulday kunt u snel een tafelplan genereren voor de bevestiging. Importeer de gasten uit de gastenlijst direct naar het tafelplan en begin met organiseren. In een aantal verschillende maten kunt u kiezen uit verschillende soorten tafels. U kunt ook eenvoudig gasten toevoegen of verwijderen en zelfs de tafelinstelling wijzigen. Wanneer u uw tafelplan klaar heeft, heeft u de mogelijkheid deze uit te printen of direct met de gasten te delen.

Maak een digitale lijst met alle wensen

Met onze digitale verlanglijst kunt u de URL's van artikelen uit webshops kopiëren en in de tool plakken, waarna de prijs, afbeelding en andere informatie van het artikel automatisch in de verlanglijst worden geïmporteerd. Je kunt onderweg gemakkelijk wensen verwijderen of toevoegen als er andere heerlijke wensen ontstaan. Wanneer u klaar bent met het maken van de verlanglijst, kunt u deze afdrukken of rechtstreeks met de gasten delen, zodat zij weten wat ze moeten kopen voor de bevestiging.

Vind alles wat je nodig hebt voor de bevestiging van je kind

Zowel tools, inspiratie als leveranciers vind je hier bij Wonderfulday. Wij bieden kwaliteitsbewuste leveranciers die helpen bij het creëren van de perfecte bevestiging. Van feestzalen, catering, fotografen, muziek en alles wat je maar kunt bedenken. U kunt op onze marktplaats eenvoudig leveranciers zoeken en filteren om aan uw behoeften te voldoen.

We weten dat het plannen van een bevestiging een tijdrovend en onhandelbaar proces kan zijn. We hopen en geloven dat met Wonderfulday aan je zijde, plannen aanzienlijk gemakkelijker en leuker zal zijn.

Veel plezier met plannen

We hebben het gemakkelijk gemaakt om van je planning te genieten

Inspiratie

Laat je inspireren door ons inspiratie universum

Planningstools

Al uw planningstools binnen handbereik

Meldingen

Blijf altijd voorop met relevante herinneringen en meldingen
InspiratiePlanningstoolsMeldingenGedeeld fotoalbumInstellingen Fælles fotoalbum

Gedeeld fotoalbum

Laat uw gasten hun foto's en herinneringen delen in een gedeeld fotoalbum

Talen

Download de Wonderfulday-app in uw voorkeurstaal en begin met plannen

Instellingen

Beheer eenvoudig uw account- en evenementinstellingen
Ontvang Wonderfulday waar u uw apps downloadt
App store Google Play

Veel Gestelde Vragen

Bevestigingen beginnen meestal in mei, maar dit verschilt van gemeente tot gemeente.
Onze digitale checklist voor de planningsbevestiging bevat alle punten waar u op moet letten bij het plannen van de bevestiging van uw kind.
Een bevestiging met ca. 50 gasten (incl. feestzaal, eten en drinken, bedienend personeel, entertainment en dergelijke) kosten doorgaans tussen DKK 15.000 en tot DKK 50.000, afhankelijk van de regio en voorkeuren.
Goed entertainment, livemuziek, partygames en persoonlijke liedjes voor de bevestigingen behoren tot de populaire keuzes als het gaat om entertainment voor bevestigingen.