Plan je bruiloft met Wonderfulday

Leveranciers, planningshulpmiddelen en inspiratie voor je evenement, zodat je de planning kunt ervaren zoals die zou moeten zijn - eenvoudig, intuïtief en modern.

home.hero.headline
De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum
Nieuw
Gedeeld fotoalbum

De foto's van uw gasten in een gemeenschappelijk fotoalbum

Laat je herinneringen niet in de vergetelheid raken. We hebben zojuist de moderne manier gelanceerd om foto's te verzamelen. Al je herinneringen, verzameld op één plek.

home.features.readMore
Maak je tafelplan met Wonderfulday
Nieuw
Visueel tafelplan

Maak je tafelplan met Wonderfulday

Schik uw tafels, plaats uw gasten en ontwerp uw tafelplan met de moderne tafelplantool van Wonderfulday.

home.features.readMore

Staat u op het punt een bruiloft te plannen? Allereerst een dikke proficiat! Het is een grote en geweldige tijd in je leven, en er is onmiskenbaar veel om over na te denken als het gaat om huwelijksplanning. Alles, van de grote dingen zoals de locatie en het eten tot de kleinere details zoals tafeldecoraties en bedankjes. Het kan moeilijk zijn om alles bij te houden en ervoor te zorgen dat u niets belangrijks vergeet.

Dit is waar Wonderfulday in het spel komt. Onze tool voor huwelijksplanning kan je helpen met een breed scala aan taken, van het ontwikkelen van je tafelplan tot het maken van een budget en het bijhouden van je gastenlijst. Je kunt zelfs onze tool gebruiken om een verlanglijstje te maken met alle dingen die je wilt.

Dus of je nu net begint met het plannen van je bruiloft of al ver in het proces zit, Wonderfulday kan ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Blijf de huwelijksplanning voor met een digitale checklist

Onze digitale checklist creëert automatisch een groot aantal taken die vaak moeten worden beslist bij het plannen van een bruiloft en die vóór de grote dag moeten worden uitgevoerd. U kunt uw checklist eenvoudig aanpassen door taken te verwijderen of toe te voegen. U kunt ook deadlines aan elke taak toevoegen, zodat u precies weet wanneer ze moeten worden gedaan. En als u met een weddingplanner werkt, hebben zij toegang tot uw checklist en helpen ze u op schema te blijven met de planning. Wanneer een taak is voltooid, markeert u deze eenvoudig van de lijst. Zo zie je in één oogopslag wat er nog moet gebeuren. Als je wat uitgaven hebt met betrekking tot een taak, kun je de prijs invoeren, waarna je budgetoverzicht automatisch wordt bijgewerkt. Naarmate je meer taken voltooit, zul je een gevoel van voldoening en vooruitgang beginnen te voelen. Bruiloftsplanning hoeft geen hoofdpijn te zijn - en dat zou het ook niet moeten zijn.

Maak snel en eenvoudig een digitale gastenlijst en verstuur de uitnodigingen direct naar de gasten

Zodra je de datum voor je bruiloft hebt bepaald, is het tijd om na te denken over je gastenlijst. Met Wonderfulday maak je eenvoudig een digitale gastenlijst en verstuur je uitnodigingen met slechts een paar klikken. En mocht je iets aan je gastenlijst moeten wijzigen, dan is dat geen enkel probleem. U kunt gasten toevoegen of verwijderen en zelfs voor elke gast speciale notities toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld opschrijven of de gast een bijzondere rol heeft tijdens de bruiloft, zoals toastmeester of getuige.

Krijg het volledige overzicht van de economie met onze budgettool

Wanneer u een bruiloft plant, is het belangrijk om uw budget in de gaten te houden. Met onze budgettool heb je een duidelijk overzicht van al je uitgaven op één plek. Je hoeft alleen maar je totale budget en uitgaven onderweg in te voeren, en dan kun je in een oogwenk zien waar je geld naartoe gaat. U kunt ook specifieke budgetten instellen voor bijvoorbeeld catering, feestzaal, kleding en nog veel meer. Je hoeft alleen je totale budget op te delen in kleinere budgetten, zodat het makkelijker bij te houden is. Zo voorkom je ongewenste verrassingen onderweg.

Maak eenvoudig een tafelplan voor de bruiloft met Wonderfulday

Een van de belangrijkste dingen om over na te denken bij het plannen van een bruiloft is het tafelplan. U wilt er zeker van zijn dat al uw gasten comfortabel zitten en dat ze zich goed voelen. Met de digitale tafelplanningstool van Wonderfulday maak je eenvoudig een tafelplan voor je bruiloft. In de digitale tool plaats je elke gast eenvoudig en snel in de stoelen. U kunt kiezen uit verschillende tafeltypes in verschillende maten. En als u wijzigingen moet aanbrengen in uw tafelplan, is dat geen enkel probleem. U kunt eenvoudig gasten toevoegen of verwijderen en zelfs de tafelinstelling wijzigen. Als u klaar bent met uw tafelplan, kunt u het uitprinten of delen met uw gasten.

Maak je digitale verlanglijst en deel deze eenvoudig met gasten

Wanneer je een bruiloft plant, is het maken van je verlanglijstje een van de leukere taken. Met Wonderfulday maak je eenvoudig een digitale verlanglijst met alle dingen die je wilt voor je bruiloft. Je hoeft alleen maar de gewenste producten toe te voegen door de product-URL in te voeren, en dan kunnen je gasten meteen zien wat je wilt. Mocht je onderweg van gedachten veranderen en cadeauwensen willen toevoegen of verwijderen, dan kan dat ook in de tool. Wanneer je je verlanglijstje af hebt, kun je deze delen met de gasten zodat ze een compleet overzicht hebben van wat je wilt.

Bekijk onze leverancierscatalogus

Met Wonderfulday vind je gemakkelijk en snel alles wat je nodig hebt voor je bruiloft op één plek. We hebben een breed scala aan diensten en producten waaruit u kunt kiezen. Bekijk onze catalogus met leveranciers die u met alles kunnen helpen, van feestzalen, catering, trouwfoto's, muziek en nog veel meer. Op onze marktplaats kunt u eenvoudig de leveranciers zoeken en filteren zodat u de perfecte leveranciers voor uw bruiloft kunt vinden.

Het plannen van een bruiloft kan een overweldigende en ontmoedigende taak zijn, maar met Wonderfulday aan je zijde kun je alles gemakkelijk bijhouden. Met onze selectie van digitale tools, inspiratie, diensten en producten heb je wat je nodig hebt voor je aanstaande bruiloft. Eén plek verzameld. Registreer u vandaag nog gratis - en maak van het plannen van een bruiloft een leuk en opwindend proces.

Veel plezier met plannen

We hebben het gemakkelijk gemaakt om van je planning te genieten

Inspiratie

Laat je inspireren door ons inspiratie universum

Planningstools

Al uw planningstools binnen handbereik

Meldingen

Blijf altijd voorop met relevante herinneringen en meldingen
InspiratiePlanningstoolsMeldingenGedeeld fotoalbumInstellingen Fælles fotoalbum

Gedeeld fotoalbum

Laat uw gasten hun foto's en herinneringen delen in een gedeeld fotoalbum

Talen

Download de Wonderfulday-app in uw voorkeurstaal en begin met plannen

Instellingen

Beheer eenvoudig uw account- en evenementinstellingen
Ontvang Wonderfulday waar u uw apps downloadt
App store Google Play

Veel Gestelde Vragen

De gemiddelde bruiloft kost ca. 50.000 kronen. U moet echter een hogere prijs verwachten als u in een kerk gaat trouwen. Een kerkelijk huwelijk kost ca. 100.000 kronen.
Wonderfulday raadt aan om ten minste 12 maanden van tevoren te beginnen met het plannen van een bruiloft. Ook onze digitale bruiloft checklist is gebaseerd op dit tijdsbestek.
Onze digitale bruiloft checklist bevat alle punten die je nodig hebt om te beslissen in verband met het plannen van je bruiloft.
Een goede manier om zelf een bruiloft te regelen is om tools te gebruiken die je helpen bij het bijhouden van het budget , taken , gastenlijst , tafelplan , etc.