Plan je feest met de Wonderfuldays-app

Met de Wonderfuldays app voor feestplanning ga je eenvoudig aan de slag met het plannen van je feest. Het enige dat u hoeft te doen, is de app downloaden en de algemene informatie over uw evenement invoeren. Dan helpt Wonderfulday je bij het bijhouden van je planning. Met de Wonderfuldays-app heb je altijd toegang tot al je planningstools.

Maak van je tablet een SelfieBox en laat je gasten foto's van het feest rechtstreeks vanuit de app uploaden naar een gedeeld fotoalbum. Download de app vandaag nog en ga gemakkelijk en gratis aan de slag.

Al uw tools voor het plannen van feesten binnen handbereik

Houd uw checklist bij, krijg een overzicht van uw budget of voeg gasten toe aan uw gastenlijst - allemaal rechtstreeks vanuit de app. Met de Wonderfuldays-app heb je je planningstools altijd bij de hand, zodat je gemakkelijk je feest kunt plannen.

Laat je gasten foto's van het feest delen in een gezamenlijk fotoalbum

Verzamel alle leuke momenten en foto's van je feest. Laat je gasten hun foto's van het feest delen met een gedeeld fotoalbum van Wonderfulday. Print uw unieke QR-code en laat uw vrienden de code scannen en hun foto's gemakkelijk en gratis delen.

Leg alle leuke momenten van het feest vast door van je tablet gratis een SelfieBox te maken met Wonderfulday. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en een standaard.