Een alles-in-één digitale tool voor huwelijksplanning

Wonderfulday is een digitale alles-in-één tool voor verloofde stellen die een gemakkelijke en gratis tool willen voor het plannen van hun bruiloft. Nodig eenvoudig je gasten uit, verstuur uitnodigingen, maak je visuele tafelplan, krijg hulp bij het budget en vind inspiratie voor je bruiloft. Wonderfulday biedt een breed scala aan hulpmiddelen voor de pas verloofde en helpt bij het bijhouden van alle vele taken die leiden tot de grote dag. Nodig je partner, ouders of vrienden uit en maak van weddingplanning een samenwerking.

Hulpmiddelen

Om het plannen gemakkelijker te maken, hebben we een reeks hulpmiddelen op maat gemaakt om het plannen van een bruiloft leuk en eenvoudig te maken. De tools zijn gratis te gebruiken en bevatten oa tools voor:

  • Budgetbeheer : Voorkom onaangename verrassingen. Twijfelt u hoeveel het kost om een bruiloft te houden? Vrees niet, wij hebben een tool ontwikkeld die u helpt het overzicht te behouden en concrete voorstellen doet voor de verschillende uitgavenposten.
  • Tafelplan : Onze visuele tafelplantool is direct geïntegreerd met de gastenlijst, zodat u het werk niet twee keer hoeft te doen. Plaats tafels, cadeautafels, gasten etc. met onze visuele tool.
  • Cadeauwensen : ontvang cadeauwensen rechtstreeks in Wonderfulday door de link naar je favoriete winkels te kopiëren en deel de cadeauwensen rechtstreeks vanuit Wonderfulday met je gasten.
  • Gastenlijst : Verzamel al uw gasten, contactgegevens, rollen zoals toastmaster etc. op één plek. Met de gastenlijst van Wonderfulday hoeft u de gegevens van uw gasten maar één keer in te vullen. De gastenlijst is gekoppeld aan alle andere tools en maakt het plannen van je bruiloft leuk en gemakkelijk.
  • Checklist : houd alle taken in de aanloop naar uw grote dag bij met onze checklist. We hebben alle taken voorafgaand aan de bruiloft verzameld en laten u continu weten wanneer het tijd is om de volgende taak op te lossen.
  • Tijdlijn : Maak een planning van je trouwdag en deel deze met familie en vrienden. Het helpt iedereen om het overzicht en de rust te bewaren, zodat u kunt genieten van uw grote dag.
  • Trouwlocaties : Vind spannende plekken om te trouwen. We hebben alle Deense volkskerken, moskeeën, synagogen en andere locaties waar je kunt trouwen verzameld.

Leverancier

Naast tools heeft Wonderfulday een groot aantal verschillende leveranciers verzameld die u kunnen helpen om uw droomhuwelijk te realiseren. Naarmate je met het platform werkt, leert het je beter kennen en kan het je dus automatisch matchen met leveranciers die passen bij jouw wensen en dromen.