Laat uw bedrijf groeien door relevante bekendheid op het grootste digitale huwelijksportaal van Denemarken. Wonderfulday is een digitale tool voor huwelijksplanning die bruiden en bruidegoms helpt van verloving tot de grote dag. De tool concretiseert behoeften door middel van technologie en matcht deze automatisch met potentiële leveranciers. Wonderfulday streeft ernaar om producten en diensten van de hoogste kwaliteit te leveren en zorgt er door middel van interviews en reviews voor de beste zakenpartners aan te bieden. Ons team staat klaar om uw bedrijf te helpen uw boodschap professioneel over te brengen en op te vallen.

  • Open https://wonderfulday.dk/bliv-leverandoer
  • Lees en bekijk onze verwachtingen voor onze zakenpartners om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan onze verwachtingen en kwaliteitseisen voor zakenpartners
  • Klik op "Verkoper worden" en vul uw e-mailadres in dat bij uw bedrijf hoort en kies een persoonlijk wachtwoord
  • Vul de informatie over uw bedrijf in en onderteken onze leveranciersovereenkomst

Zodra uw bedrijf is geregistreerd, moet u uw zakelijke account voltooien en voltooien en worden goedgekeurd voordat u op Wonderfulday verschijnt. Als je vragen hebt over onze vereisten of ons proces, neem dan gerust contact met ons op via info@wonderfulday.dk of +45 55 22 11 22.

Gerelateerde artikelen