Maak een digitale gastenlijst voor de bevestiging van uw kind en nodig de gasten gemakkelijk en snel uit

Als het gaat om het plannen van een bevestiging, is een van de belangrijkste taken het maken van je gastenlijst. Er is absoluut geen feest zonder gasten. Met onze digitale gastenlijst tool maakt u eenvoudig en snel uw gastenlijst, verstuurt u uitnodigingen en volgt u de feedback van de genodigden.

U heeft ook de mogelijkheid om informatie over de gasten toe te voegen, waaronder hun naam, contactgegevens en hun relatie met u. U kunt ook de feedback van de gasten bijhouden en automatische herinneringen verzenden. Bovendien is onze tool volledig gratis te gebruiken.
Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Als alles klaar is en de gastenlijst voor de bevestiging is gemaakt, kun je met een paar klikken alle gasten uitnodigen. Op termijn zal het mogelijk zijn om sjablonen te gebruiken voor de uitnodigingen op Wonderfulday. De uitnodigingen worden verstuurd via e-mail of sms.
Voeg informatie over de gasten toe

Voeg informatie over de gasten toe

In de tool kun je eenvoudig informatie over de gasten toevoegen, waaronder hun naam, contactgegevens en relatie met jou. Als zij een rol hebben bij de bevestiging, zoals toastmaster, kun je deze informatie ook toevoegen aan de betreffende gast.

Voeg de gasten toe aan een specifieke groep

Wanneer je de gastenlijst moet maken voor de bevestiging, zijn er altijd veel familieleden en vrienden om rekening mee te houden. Het gaat zowel om de eigen familie, de familie van de partner, wederzijdse vrienden, eigen vrienden en eventueel andere kennissen. Met onze digitale gastenlijst kunt u eenvoudig de gasten toevoegen aan een specifieke groep, zodat u de verschillende groepen gasten kunt bijhouden.

Importeer de gasten rechtstreeks naar het tafelplan

Nadat u de gastenlijst heeft opgesteld, kunt u eenvoudig al uw gasten importeren in het tafelplan. Dit betekent dat u uw gasten maar één keer hoeft op te schrijven bij het maken van de gastenlijst. Vervolgens wordt een lijst met de voor de bevestiging uitgenodigde gasten opgeslagen, die u vervolgens direct aan uw tafelplan kunt toevoegen.

Houd de feedback van de gasten in de gaten

Met onze digitale gastenlijsttool houdt u eenvoudig de feedback van gasten bij en stuurt u automatische herinneringen. Zo blijf je op de hoogte en weet je zeker dat alle gasten hun feedback hebben gegeven. Daarnaast geeft het overzicht je een goede basis voor het kopen van de juiste hoeveelheid eten en drinken etc

Begin met het plannen van de bevestiging van uw kind met de digitale gastenlijsttool van Wonderfulday. Meld u vandaag gratis aan hier bij Wonderfulday.