Plan de bevestiging van uw kind met de app van Wonderfulday

Met de app van Wonderfulday kun je eenvoudig beginnen met het plannen van de bevestiging van je kind. Het enige wat je nodig hebt, is de app downloaden. Dan helpt Wonderfulday je bij het plannen van de bevestiging. Met de Wonderfuldays-app heb je altijd toegang tot alle planningstools.

Maak van je tablet een SelfieBox en laat je gasten foto's van de bevestiging rechtstreeks vanuit de app uploaden naar een gedeeld fotoalbum. Download de app vandaag nog en ga gemakkelijk en gratis aan de slag.

Alle planningstools binnen handbereik

Houd uw checklist bij, krijg een overzicht van uw budget of voeg gasten toe aan uw gastenlijst - allemaal rechtstreeks vanuit de app. Met de Wonderfuldays-app heb je je planningstools altijd bij de hand, zodat je de bevestiging van je kind gemakkelijk kunt plannen.

Laat uw gasten foto's uit de bevestiging delen in een gemeenschappelijk fotoalbum

Verzamel alle leuke momenten en foto's uit de bevestiging van je kind. Laat je gasten hun foto's uit de bevestiging delen met een gezamenlijk fotoalbum van Wonderfulday. Print uw unieke QR-code en laat uw vrienden de code scannen en hun foto's gemakkelijk en gratis delen.

Verander je tablet in een SelfieBox

Leg alle leuke momenten uit de bevestiging vast door van je tablet gratis een SelfieBox te maken met Wonderfulday. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en een statief.