Creëer je budget voor het feest met Wonderfulday

Als u moet budgetteren voor uw aanstaande feest, hoeft u de Excel-spreadsheet of pen en papier niet tevoorschijn te halen. Met Wonderfulday kun je eenvoudig een digitaal budget maken waarmee je al je feestuitgaven op één plek kunt bijhouden. Om aan de slag te gaan, hoeft u alleen maar een gebruiker op het platform aan te maken en vervolgens het evenementtype voor het feest te selecteren, waarna u kunt beginnen met het instellen van uw budget voor het feest.
Eén uitgebreid overzicht van uw uitgaven

Eén uitgebreid overzicht van uw uitgaven

Voeg eenvoudig alle goederen en diensten die u voor uw feest moet kopen toe aan het budget. U kunt zelfs een schatting toevoegen van hoeveel elk item zal kosten. Zodra je alles hebt ingevoerd, geeft Wonderfulday je een globale schatting van de totale kosten van je feest. Zo ziet u in één oogopslag of u op de goede weg bent om aan uw budget te voldoen.
Volg de ontwikkeling van uw budget

Volg de ontwikkeling van uw budget

Als je dingen en diensten voor je feest gaat kopen, kun je eenvoudig al je uitgaven in de app bijhouden. Op die manier kun je zien wat je nog over hebt van het budget en ervoor zorgen dat je alles koopt wat je nodig hebt terwijl je binnen je budget blijft.

Download onze app

Als je onderweg wilt beginnen met het maken van je digitale feestbudget, download dan onze app uit de App Store of Google Play om aan de slag te gaan. Met Wonderfulday is budgetteren voor je aanstaande feest een fluitje van een cent! Je kunt hier natuurlijk ook toegang krijgen tot ons platform, maar als je onderweg verder moet plannen, raden we je aan onze app te downloaden.
Ga helemaal gratis aan de slag met Wonderfulday

Ga helemaal gratis aan de slag met Wonderfulday

Het maken van een digitale begroting voor uw aanstaande feest is eenvoudig met Wonderfulday. En wat meer is, het is ook nog eens helemaal gratis. Al onze tools kunnen vrij worden gebruikt in verband met de planning van uw volgende evenement. Maak in een paar minuten een gebruiker aan en ervaar de voldoening van slimme en efficiënte planning.

Met ons platform houdt u eenvoudig al uw uitgaven op één plek bij en zorgt u ervoor dat u binnen het budget blijft. Dus waarom wachten? Begin vandaag nog met het plannen van uw feest!