Maak een digitale verlanglijst voor het feest met Wonderfulday

Met Wonderfulday maak en beheer je eenvoudig je verlanglijstje voor het feest digitaal. Maak eenvoudig een account aan en begin met het toevoegen van cadeauwensen aan uw lijst. U kunt artikelen uit elke webshop toevoegen door links naar de producten in te voeren en u kunt zelfs persoonlijke notities toevoegen aan elk artikel. Wonderfulday maakt het gemakkelijk om bij te houden wat je echt wilt en maakt het je vrienden en familie gemakkelijk om je de perfecte cadeaus te geven - zodat je de cadeaus niet hoeft te ruilen.
Productinformatie wordt automatisch gedownload naar je digitale verlanglijst

Productinformatie wordt automatisch gedownload naar je digitale verlanglijst

Wanneer je een productlink toevoegt aan je verlanglijst, wordt alle informatie over het product automatisch gedownload naar je digitale verlanglijst. Dit is informatie zoals prijs, productomschrijving, dealer en afbeeldingen van het product. Zo hebben jij en je gasten altijd alle informatie over de cadeauwensen die je nodig hebt, zodat je zeker weet dat de juiste spullen worden gekocht. U kunt ook persoonlijke opmerkingen toevoegen aan elk product op uw lijst.

Download onze app

Je hebt toegang tot onze tool vanaf zowel desktop als smartphone. Download onze app helemaal gratis in de App Store of Google Play en begin vandaag nog met het maken van uw digitale verlanglijstje! Met Wonderfulday is het snel en eenvoudig om een verlanglijstje te maken - zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van uw feest.

Als u op zoek bent naar een eenvoudigere manier om uw verlanglijstje voor een feest te beheren, hoeft u niet verder te zoeken. Onze digitale verlanglijsttool behoort tot de slimste en meest innovatieve oplossingen op de markt. Het is snel en gemakkelijk te gebruiken en kan vrij worden gebruikt.

Vind inspiratie in de verlanglijstjes van anderen

Als je inspiratie nodig hebt voor je eigen verlanglijstje, kun je hier op het platform een selectie van andermans verlanglijstjes bekijken. Je kunt ook zien welke items populair zijn en deze aan je eigen lijst toevoegen. Met Wonderfulday is het gemakkelijk om precies te krijgen wat je wilt - zonder cadeaus uit te wisselen. We volgen de ontwikkeling van trends en analyseren regelmatig welke producten trending zijn.

In onze templates en inspiratie voor cadeauwensen hebben we de wensenlijstjes ingedeeld naar evenementtypes. Dit betekent dat u gemakkelijk inspiratie kunt opdoen voor de verlanglijst, wat u ook van plan bent voor uw bruiloft, doop, verjaardagsfeestje of de bevestiging van uw tiener.

Maak helemaal gratis je eigen digitale verlanglijstje met Wonderfulday

Het is gemakkelijk en snel - en helemaal gratis - om een digitale verlanglijst te maken met Wonderfulday. Maak eenvoudig een account aan en begin met het toevoegen van items aan uw lijst. U kunt producten uit elke webshop toevoegen door links in te voeren en u kunt zelfs persoonlijke notities toevoegen aan elk artikel. Productinformatie wordt automatisch gedownload naar uw digitale verlanglijst zodat u en uw gasten over de informatie beschikken die gebruikt moet worden.