Maak een digitale checklist voor feestplanning met Wonderfulday

Met Wonderfulday maak je eenvoudig een digitale checklist voor je aanstaande feest. Het enige wat je nodig hebt is een takenlijst en Wonderfulday helpt je om alles bij te houden. Wonderfulday maakt het gemakkelijk om dingen aan je checklist toe te voegen en je kunt zelfs herinneringen voor jezelf instellen zodat je niets vergeet.

Als u klaar bent met uw checklist, kunt u deze delen met andere mensen die u helpen bij het plannen van het feest. Het kunnen familieleden, vrienden of zelfs een feestplanner zijn.

Het hebben van een digitale checklist is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat er niets wordt vergeten bij het plannen van een feest. We hebben het harde werk gedaan - zodat u kunt genieten van de planning.
Selecteer het evenementtype voor uw evenement

Selecteer het evenementtype voor uw evenement

Onze digitale checklist kan worden gebruikt voor het plannen van bruiloften, bevestigingen, doopfeesten, verjaardagen of andere feesten. Wanneer u kiest voor een specifiek soort arrangement, zoals bruiloft of bevestiging, spuugt onze tool automatisch een reeks taken uit die moeten worden opgelost in verband met de planning van het specifieke evenement. Uiteraard kunt u de checklist aanpassen aan uw wensen. Voeg eenvoudig taken toe aan of verwijder ze uit de checklist en vink af wanneer taken zijn voltooid.

Download onze app

Onze digitale checklist is beschikbaar op zowel iOS als Android. Download de app en maak vandaag nog uw eerste checklist. De tools van Wonderfulday zijn gratis te downloaden en te gebruiken, en met onze onlangs gelanceerde app kun je gemakkelijk beginnen met het plannen van feestjes terwijl je onderweg bent.