Maak je tafelplan online met Wonderfulday

Het maken van een tafelplan voor uw feest kan een ontmoedigende taak zijn. Er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden, bijvoorbeeld het aantal gasten, de grootte van de tafels en de indeling van de ruimte. Maar maak je geen zorgen. Met de digitale tafelplantool van Wonderfulday heb je een slim en digitaal tekenprogramma om je eigen unieke tafelplan te maken.
Slim en eenvoudig tekenprogramma

Slim en eenvoudig tekenprogramma

Met ons slimme digitale tekenprogramma maakt u in zeer korte tijd uw eigen unieke tafelplan op uw computer of smartphone. U kunt het aantal gasten invoeren, de grootte van de tafels bepalen en de indeling van de ruimte bepalen. U kunt gasten vervolgens rechtstreeks vanuit uw gastenlijst naar hun stoelen slepen en neerzetten. U kunt ook voor elke individuele gast notities toevoegen, bijvoorbeeld hun naam, dieetwensen en eventuele speciale verzoeken.

Download onze app

Onze digitale tafelplantool is beschikbaar als app voor iPhone- en Android-apparaten. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play.

Met onze app kunt u uw tafelplan onderweg maken, waar u ook bent. En als u wijzigingen in uw abonnement wilt aanbrengen, kunt u dat snel en eenvoudig vanaf uw smartphone doen. Dus waar wacht je op? Ga vandaag nog aan de slag en creëer je eigen unieke tafelplan met Wonderfulday!

Vind inspiratie in onze sjablonen

Als je inspiratie nodig hebt voor je tafelplan, kun je een kijkje nemen bij onze sjablonen. We hebben een brede selectie van sjablonen om uit te kiezen, dus je zult er zeker een vinden die perfect is voor jouw feest. Onze templates zijn ingedeeld naar evenementtypes, zodat u zich gemakkelijk kunt laten inspireren door de templates die eerder zijn gebruikt in verband met een bepaald type evenement. Vind bijvoorbeeld sjablonen en ideeën voor tafelplannen voor bruiloften, bevestigingen, verjaardagen en doopfeesten.

Deel het overzicht met de gasten

Je kunt je tafelplan ook delen met je vrienden en familie, zodat ze kunnen zien waar ze kunnen zitten. En als u wijzigingen in uw abonnement wilt aanbrengen, kunt u dat snel en eenvoudig vanaf uw computer of smartphone doen.

Dus waar wacht je op? Ga vandaag nog aan de slag en creëer je eigen unieke tafelplan met Wonderfulday! Met onze gebruiksvriendelijke digitale tool kun je binnen enkele minuten een verbluffend tafelplan maken voor je volgende evenement.

Algemene regels voor het tafelplan

Bij het maken van uw tafelplan zijn er een paar algemene regels om in gedachten te houden. Het hangt natuurlijk af van welk evenement je gaat houden, maar hier zijn enkele van de belangrijkste regels wanneer je je tafelplan moet maken:
  • Gezinnen met kleine kinderen moeten dicht bij de uitgang zitten, zodat ze gemakkelijk de plaats kunnen verlaten en bijvoorbeeld naar het toilet kunnen gaan als dat nodig is
  • Oudere of gehandicapte gasten moeten ook dicht bij de uitgang zitten
  • In veel gevallen moeten gasten die elkaar niet kennen niet naast elkaar gaan zitten (deze staat hoog in het vaandel, maar als je er absoluut zeker van wilt zijn dat je gasten een geweldig feest zullen hebben, kan het een risico zijn om samen te gasten die elkaar niet kennen)
  • Probeer indien mogelijk gasten met gemeenschappelijke interesses naast elkaar te plaatsen