De digitale verlanglijst: maak eenvoudig en snel de verlanglijst voor je bruiloft

Als het gaat om het plannen van een bruiloft, zijn er veel details om over na te denken. Een belangrijke en een van de leukere taken is het maken van het verlanglijstje voor je bruiloft. De meeste bruidsparen schrijven hun wensen vaak gewoon in een document, maar bij Wonderfulday maak je eenvoudig en gratis je eigen digitale verlanglijstje. Onze tool helpt je al je wensen te verzamelen in één simpele lijst met aanvullende informatie over elke individuele wens.
Voeg eenvoudig producten toe aan de verlanglijst

Voeg eenvoudig producten toe aan de verlanglijst

In de tool kun je eenvoudig de URL's van de producten toevoegen, waarna de informatie over de individuele cadeauwensen wordt geïmporteerd. Dit maakt het gemakkelijk voor uw gasten om precies de dingen te vinden die u zoekt. Meer precies, onze tool importeert automatisch afbeeldingen, prijzen en beschrijvingen van de producten, waardoor zowel u als de gasten een goed overzicht krijgen van de verschillende wensen.

Direct delen met gasten

U kunt de verlanglijst eenvoudig delen met uw gasten. Een enkele klik en uw gasten ontvangen de verlanglijst per e-mail of sms. Gasten hebben nu een compleet overzicht van de verlanglijst op al hun apparaten, waardoor hun cadeaushoppen gemakkelijker en beter beheersbaar wordt.
Exporteer je verlanglijstje

Exporteer je verlanglijstje

Met de tool kunt u de verlanglijst eenvoudig exporteren naar een Excel-document of als PDF, waarna u hier desgewenst de verlanglijst kunt afdrukken.