De digitale checklist voor je aanstaande bruiloft

Wanneer je een bruiloft plant, zijn er natuurlijk veel dingen waar je over moet beslissen. Met de digitale checklist van Wonderfulday houdt u eenvoudig alle belangrijke taken bij. Bij het aanmaken vul je gewoon je trouwdatum in en we genereren ook automatisch een lijst met alles wat je moet beslissen, van het boeken van leveranciers tot het versturen van uitnodigingen en wanneer je deze taken moet beslissen. Haal diep adem en laat onze tool je helpen bij het plannen van je droomhuwelijk.
Taken worden automatisch gegenereerd en toegevoegd aan uw lijst

Taken worden automatisch gegenereerd en toegevoegd aan uw lijst

Bij Wonderfulday zijn we experts als het gaat om huwelijksplanning, daarom weten we welke taken absoluut het belangrijkst zijn om te onthouden. Onze digitale checklist genereert automatisch heel wat taken in relatie tot jullie weddingplanning.
Eenvoudig zelf taken verwijderen of toevoegen

Eenvoudig zelf taken verwijderen of toevoegen

We begrijpen dat iedereen andere eisen en behoeften heeft, daarom kan onze digitale checklist natuurlijk worden aangepast. U kunt eenvoudig taken toevoegen of verwijderen en zo de lijst uw eigen maken.
Voeg een persoon toe die verantwoordelijk is voor de taak

Voeg een persoon toe die verantwoordelijk is voor de taak

Met onze digitale checklist kunt u ook verantwoordelijken toevoegen aan de taken. Zo krijg je ook een overzicht van wie waarvoor verantwoordelijk is. U kunt de checklist delen met familieleden, vrienden of zelfs uw weddingplanner.

Volledig geïntegreerd met onze budgettool

Onze digitale checklist is uiteraard volledig geïntegreerd met onze budgettool. Op die manier kunt u al uw uitgaven op één plek bijhouden en een algemeen overzicht krijgen van het budget voor uw aanstaande bruiloft. U hoeft alleen de kosten voor de specifieke taak toe te voegen en uw budget wordt automatisch bijgewerkt.

Onze digitale checklist is de perfecte manier om georganiseerd te blijven. Meld u vandaag gratis aan en til uw huwelijksplanning naar nieuwe hoogten.