Maak een digitale gastenlijst voor je bruiloft en nodig gasten gemakkelijk en snel uit

Als het gaat om het plannen van een bruiloft, is een van de belangrijkste taken het maken van je gastenlijst. Er is absoluut geen feest zonder gasten. Met onze digitale gastenlijst tool maakt u eenvoudig en snel uw gastenlijst, verstuurt u uitnodigingen en volgt u de feedback van de genodigden.

U heeft ook de mogelijkheid om informatie over de gasten toe te voegen, waaronder hun naam, contactgegevens en hun relatie met u. U kunt ook de feedback van de gasten bijhouden en automatische herinneringen verzenden. Bovendien is onze tool voor bruiden en bruidegoms volledig gratis te gebruiken.
Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Als alles klaar is en de gastenlijst is gemaakt, kun je met een paar klikken alle gasten uitnodigen. Op den duur zal het mogelijk zijn om sjablonen te gebruiken voor de uitnodigingen op Wonderfulday. De uitnodigingen worden verstuurd via e-mail of sms.

Voeg informatie over de gasten toe

In de tool kun je eenvoudig informatie over de gasten toevoegen, waaronder hun naam, contactgegevens en relatie met jou. Als ze een rol hebben op de bruiloft, zoals bruidsjonker, toastmeester, bruidsmeisje of andere, kun je deze informatie ook aan de gast toevoegen.
Voeg de gasten toe aan een specifieke groep

Voeg de gasten toe aan een specifieke groep

Wanneer je je gastenlijst moet maken, zijn er altijd veel familieleden en vrienden om rekening mee te houden. Het gaat zowel om de eigen familie, de familie van de partner, wederzijdse vrienden, eigen vrienden en eventueel andere kennissen. Met onze digitale gastenlijst kunt u eenvoudig de gasten toevoegen aan een specifieke groep, zodat u de verschillende groepen gasten kunt bijhouden.

Importeer de gasten rechtstreeks naar het tafelplan

Nadat u de gastenlijst heeft opgesteld, kunt u eenvoudig al uw gasten importeren in het tafelplan. Dit betekent dat u uw gasten maar één keer hoeft op te schrijven bij het maken van de gastenlijst. Er wordt dan een lijst met de genodigden opgeslagen, die u vervolgens direct aan uw tafelplan kunt toevoegen.

Houd de feedback van de gasten in de gaten

Met onze gastenlijsttool kun je eenvoudig de reacties van gasten bijhouden en automatische herinneringen sturen. Zo blijf je op de hoogte en weet je zeker dat iedereen heeft gereageerd. Daarnaast geeft het overzicht je een goede basis om de juiste hoeveelheid eten, drinken en andere zaken in te kopen.

Begin vandaag nog met het gebruik van de digitale gastenlijsttool van Wonderfulday. Het is gratis te gebruiken voor toekomstige bruiden en bruidegoms.