Creëer rust en overzicht met een budget voor je aanstaande bruiloft

Een van de eerste en belangrijkste taken in je huwelijksplanning is het maken van een budget. Zonder een budget voor uw aanstaande bruiloft, is het moeilijk om bij te houden wat u zich kunt veroorloven. Je kunt de traditionele route volgen en een Excel-spreadsheet gebruiken of ouderwets gaan met pen en papier, of je kunt een online tool gebruiken zoals de budgettool van Wonderfulday. Onze slimme, innovatieve tool helpt je uitgaven bij te houden, zodat je je aan het budget kunt houden en prioriteiten kunt stellen op basis van wat er precies voor jou belangrijk is op de grote dag.
Gebruik daarom een digitale budgettool

Gebruik daarom een digitale budgettool

Als u op zoek bent naar een gemakkelijke en handige manier om uw aanstaande bruiloft te budgetteren, is de budgettool van Wonderfulday de perfecte oplossing.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken: je voert gewoon je totale budget in en vervolgens kun je budgetten invoeren voor specifieke dingen
  • U kunt de ontwikkeling van de uitgaven in de gaten houden: Met onze tool ziet u hoeveel u hebt uitgegeven en hoeveel er nog over is van uw budget. Op die manier kun je aanpassingen doen als dat nodig is.
  • Het is praktisch: de tool is overal en op alle apparaten toegankelijk, zodat je gemakkelijk kunt budgetteren en onderweg kunt aanpassen.
  • Samenwerken is eenvoudig: met de budgettool van Wonderfulday kun je je partner, ouders of vrienden uitnodigen om te helpen met het budgetteringsproces.

Bepaal uw budget

De eerste stap bij het gebruik van de budgettool van Wonderfulday is het bepalen van uw budget. U kunt uw totale budget invoeren, evenals specifieke budgetten voor elke categorie, zoals eten en drinken, feestzaal, muziek, kleding en meer. In Denemarken is het gemiddelde huwelijksbudget ca. 53.000 DKK. Hier kun je inspiratie opdoen voor het perfecte huwelijksbudget.
Volg de ontwikkeling van uw budget

Volg de ontwikkeling van uw budget

Nadat u uw budget heeft bepaald, kunt u de ontwikkeling van uw verbruik volgen. De budgettool van Wonderfulday houdt al je uitgaven bij, zodat je kunt zien hoeveel je hebt uitgegeven, waar je geld aan hebt uitgegeven en hoeveel er nog over is van je geplande budget. Op deze manier kunt u indien nodig aanpassingen doorvoeren. Wanneer u een aankoop doet, hoeft u alleen het bedrag van het betreffende artikel in te voeren.

Nodig familieleden of vrienden uit om te helpen

De budgettool van Wonderfulday is een samenwerkingstool, wat betekent dat je anderen kunt uitnodigen om te helpen met plannen. Dit is perfect als u met een weddingplanner werkt of als u familieleden heeft die meehelpen om de bruiloft te betalen. Voer gewoon hun e-mailadres in en ze hebben ook toegang tot het budget en het registreren van uitgaven.
Wonderfulday is gratis te gebruiken

Wonderfulday is gratis te gebruiken

Onze budgettool is gratis te gebruiken voor aanstaande bruiden. Registreer je gratis op deze pagina en start direct met budgetteren. Geen verborgen kosten of andere kosten.