Maak eenvoudig uw tafelplan voor de aanstaande bruiloft met onze online tafelplantool

Wil je het perfecte tafelplan maken voor je aanstaande bruiloft? Gelukkig is er nu een makkelijke en slimme manier om dat te doen. Met de online tafelplanningstool van Wonderfulday kunt u snel en eenvoudig uw tafels online regelen met behulp van onze innovatieve en gebruiksvriendelijke tool.
Voeg eenvoudig tafels, dansvloer en meer toe aan je tafelplan

Voeg eenvoudig tafels, dansvloer en meer toe aan je tafelplan

We begrijpen hoe belangrijk het is om het perfecte tafelplan te maken en precies om deze reden hebben we onze innovatieve tool ontwikkeld. Met deze tool kun je eenvoudig tafels, een dansvloer toevoegen, aangeven wie waar moet zitten en nog veel meer - allemaal binnen een paar minuten. Met behulp van onze visuele online tafelplantool kun je niet fout gaan en we garanderen dat je blij zult zijn met het resultaat. De tool is gebruiksvriendelijk en ongelooflijk flexibel, waardoor alle soorten tafelconfiguraties mogelijk zijn.
Importeer gasten rechtstreeks vanuit de gastenlijst naar je bruiloft

Importeer gasten rechtstreeks vanuit de gastenlijst naar je bruiloft

Als u de gastenlijst al heeft opgesteld, kunt u eenvoudig al uw gasten in het tafelplan importeren. U kunt ook uw gastenlijst maken met onze andere tool en de gasten vervolgens rechtstreeks importeren in het tafelplan zelf. Gasten toevoegen kan niet eenvoudiger - gebruik gewoon hun naam, e-mailadres of mobiele nummer om ze te zoeken.

Kies zelf het formaat en type tafels

Alle bruiloften zijn uniek, dus we hebben alle elementen van de tool zo ontworpen dat ze flexibel zijn. Van verschillende tafelmaten en tafeltypes, waaronder ronde tafels, tot verschillende aantallen gasten per tafel. Met deze flexibiliteit in het achterhoofd, zijn we er zeker van dat onze tool een goede keuze is voor het maken van het perfecte tafelplan voor uw aanstaande bruiloft.

Haal inspiratie uit onze populaire tafelplansjablonen

Als je nog steeds niet zeker weet welk type tafelplan het beste werkt voor je bruiloft, kun je inspiratie opdoen in een van de populaire sjablonen die al door ons team zijn ontworpen. Gebaseerd en ontworpen met input van +100 trouwtafelplannen. Van een compleet overzicht van de individuele stoelen tot het indelen van gasten in verschillende secties en groepen - er zijn tal van mogelijkheden om uit te kiezen.

Visualiseer, download en deel uw tafelplan

Met onze tool maakt u snel en eenvoudig online een overzicht van uw tafelplan, zodat iedereen die betrokken is bij het planningsproces precies kan zien waar de gasten gaan zitten. Dit betekent dat er minder kans is op het maken van fouten en zodra uw gasten op uw bruiloft arriveren, kunnen ze hun toegewezen tafel snel en zonder enige verwarring vinden. U kunt eenvoudig uw visuele tafelplan delen. Print, verstuur, bewaar of deel het tafelplan met uw gasten.

Om je te helpen bij het maken van het ideale tafelplan, heeft Wonderfulday ook een inspirerend blogartikel gepubliceerd met suggesties voor het maken van het perfecte tafelplan voor je aanstaande bruiloft.

Daarom moet u tijd investeren in het maken van het perfecte tafelplan voor uw aanstaande bruiloft

Veel aanstaande bruiden maken de fout hun tafelplan te bagatelliseren, maar het is een belangrijk onderdeel van elke bruiloft en zonder dit kunnen de dingen snel ongeorganiseerd worden. Het kan zijn dat gasten aan de verkeerde tafels zitten, of u vergeet oudere stellen bij elkaar te zetten, zodat ze de hele avond naast vreemden zitten. Daarnaast kan er bij gescheiden gezinnen extra behoefte zijn aan een passende plek op de tafelplattegrond, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de grote dag.