Plan je doop met de Wonderfuldays-app

Met de app van Wonderfulday kun je eenvoudig beginnen met het plannen van je doop. Het enige wat je nodig hebt, is de app downloaden. Dan helpt Wonderfulday je bij het plannen van je doop. Met de Wonderfuldays-app heb je altijd toegang tot alle planningstools.

Maak van je tablet een SelfieBox en laat je gasten foto's van de doop rechtstreeks vanuit de app uploaden naar een gedeeld fotoalbum. Download de app vandaag nog en ga gemakkelijk en gratis aan de slag.

Alle planningstools binnen handbereik

Houd uw checklist bij, krijg een overzicht van uw budget of voeg gasten toe aan uw gastenlijst - allemaal rechtstreeks vanuit de app. Met de Wonderfuldays-app heb je je planningstools altijd bij de hand, zodat je gemakkelijk je doop kunt plannen.

Laat uw gasten foto's van de doop delen in een gemeenschappelijk fotoalbum

Verzamel alle leuke momenten en foto's van je doop. Laat je gasten hun foto's van de doop delen met een gezamenlijk fotoalbum van Wonderfulday. Print uw unieke QR-code en laat uw vrienden de code scannen en hun foto's gemakkelijk en gratis delen.

Verander je tablet in een SelfieBox

Leg alle leuke momenten van de doop vast door van uw tablet gratis een SelfieBox te maken met Wonderfulday. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en een statief.