Ontwerp de tijdlijn voor je doop met Wonderfulday

De tijdlijn voor uw doop is een van de belangrijkste aspecten van de planning. De tijdlijn zorgt ervoor dat uw dag verloopt zoals gepland en dat u en uw gasten van elk moment genieten. Met Wonderfulday kunt u uw eigen unieke tijdlijn maken en deze rechtstreeks met gasten delen.

Voeg eenvoudig punten toe aan de tijdlijn van je doop

Met onze digitale tijdlijn voeg je eenvoudig je eigen evenementen en activiteiten toe. Je kunt ook de volgorde aanpassen waarin ze verschijnen en notities toevoegen aan elke gebeurtenis.

Nodig gasten uit om je tijdlijn te bekijken

Nadat u uw tijdlijn heeft gemaakt, kunt u deze eenvoudig delen met uw gasten. Ze krijgen dan de kans om de volledige tijdlijn te zien, evenals alle activiteiten die gepland zijn voor de grote dag.

Ontwerp de lay-out van de tijdlijn

Met onze tijdlijn kunt u kiezen uit een aantal verschillende lay-outs. U kunt een lineaire lay-out kiezen, wat geweldig is voor eenvoudige tijdlijnen. Of u kunt een complexere lay-out kiezen waarin meerdere evenementen tegelijkertijd plaatsvinden.

Welke lay-out u ook kiest, onze tijdlijn maakt het u gemakkelijk om uw persoonlijke touch toe te voegen.

Zo haal je het meeste uit de doop van je kind met een tijdlijn

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het maken van de dooptijdlijn:
  • Denk eerst aan de aanvangstijd van de doop in de kerk. U wilt rekening houden met wanneer de gasten arriveren en plaatsnemen, evenals met andere activiteiten voor en na de doop zoals fotografie enz.
  • Bedenk dan hoe lang je een eventuele receptie wilt laten duren. Recepties duren meestal ongeveer een uur tot anderhalf uur, maar dit hangt af van uw eigen plannen en wensen, en natuurlijk in relatie tot de mate waarin u ervoor heeft gekozen om op die dag een receptie te houden.
  • Vergeet niet om extra tijd voor fotografie in te plannen. Je wilt er zeker rekening mee houden dat er zowel poserende als authentieke foto's gemaakt moeten worden.
  • Houd rekening met reistijd! Als je de doop gaat houden in een andere stad dan waar je nu woont, houd er dan rekening mee dat jij en je gasten van en naar de plaats moeten reizen.