Maak een digitale gastenlijst voor je doop en nodig de gasten gemakkelijk en snel uit

Als het gaat om het plannen van een babyshower, is een van de belangrijkste taken het maken van je gastenlijst. Er is absoluut geen feest zonder gasten. Met onze digitale gastenlijst tool maak je eenvoudig en snel je gastenlijst, verstuur je uitnodigingen en volg je de feedback van de genodigden.

U heeft ook de mogelijkheid om informatie over de gasten toe te voegen, waaronder hun naam, contactgegevens en hun relatie met u. U kunt ook de feedback van de gasten bijhouden en automatische herinneringen verzenden. Bovendien is onze tool voor bruiden en bruidegoms volledig gratis te gebruiken.
Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Verstuur eenvoudig en snel uitnodigingen

Als alles klaar is en de gastenlijst voor de doop is gemaakt, kun je met een paar klikken alle gasten uitnodigen. Op den duur zal het mogelijk zijn om sjablonen te gebruiken voor de uitnodigingen op Wonderfulday. De uitnodigingen worden verstuurd via e-mail of sms.
Voeg informatie over de gasten toe

Voeg informatie over de gasten toe

In de tool kun je eenvoudig informatie over de gasten toevoegen, waaronder hun naam, contactgegevens en relatie met jou. Indien zij een rol hebben bij de doop, zoals peetmoeder, peetvader, vader of toastmeester, dan kunt u deze informatie ook toevoegen aan de betreffende gast.

Voeg de gasten toe aan een specifieke groep

Wanneer je de gastenlijst voor de doop moet maken, zijn er altijd veel familieleden en vrienden om rekening mee te houden. Het gaat zowel om de eigen familie, de familie van de partner, wederzijdse vrienden, eigen vrienden en eventueel andere kennissen. Met onze digitale gastenlijst kunt u eenvoudig de gasten toevoegen aan een specifieke groep, zodat u de verschillende groepen gasten kunt bijhouden.

Importeer de gasten rechtstreeks naar het tafelplan

Nadat u de gastenlijst heeft opgesteld, kunt u eenvoudig al uw gasten importeren in het tafelplan. Dit betekent dat u uw gasten maar één keer hoeft op te schrijven bij het maken van de gastenlijst. Vervolgens wordt een lijst met de genodigden voor de doop opgeslagen, die u vervolgens direct aan uw tafelplan kunt toevoegen.

Houd de feedback van de gasten in de gaten

Met onze gastenlijsttool kun je eenvoudig de reacties van gasten bijhouden en automatische herinneringen sturen. Zo blijf je op de hoogte en weet je zeker dat iedereen heeft gereageerd. Daarnaast geeft het overzicht je een goede basis om de juiste hoeveelheid eten, drinken en andere zaken in te kopen.

Begin met het plannen van je babyshower met de digitale gastenlijsttool van Wonderfulday. Meld je hier gratis aan bij Wonderfulday.