De digitale verlanglijst: maak eenvoudig en snel de verlanglijst voor uw doop aan

In verband met de planning van een doop zijn er natuurlijk veel details om over te beslissen. Een belangrijke taak, maar dan leuker van aard, is het verlanglijstje maken. De meeste ouders zullen de wensen waarschijnlijk gewoon opschrijven in een briefje of een document, maar op Wonderfulday heb je de mogelijkheid om je eigen, unieke digitale verlanglijstje te maken. Onze tool helpt je al je wensen te verzamelen in één simpele lijst met gedetailleerde informatie over elke individuele cadeauwens.
Voeg eenvoudig producten toe aan de verlanglijst

Voeg eenvoudig producten toe aan de verlanglijst

In de tool kun je eenvoudig productlinks uit webshops toevoegen, waarna de informatie over de individuele cadeauwensen wordt geïmporteerd. Dit maakt het gemakkelijk voor uw gasten om precies de dingen te vinden die u zoekt. Meer precies, onze tool importeert automatisch afbeeldingen, prijzen en beschrijvingen van de cadeauwensen, waardoor zowel u als de gasten een goed overzicht hebben van de inhoud van de wensenlijst.

Deel de verlanglijst direct met gasten

U kunt de verlanglijst eenvoudig delen met uw gasten. Een enkele klik en uw gasten ontvangen de verlanglijst per e-mail of sms. Gasten hebben nu een compleet overzicht van de verlanglijst op al hun apparaten, wat hun cadeaushoppen gemakkelijker en handiger maakt.
Exporteer je verlanglijstje

Exporteer je verlanglijstje

Met de tool kunt u de verlanglijst eenvoudig exporteren naar een Excel-document of als PDF, waarna u de verlanglijst desgewenst kunt afdrukken. Meld je gratis aan op Wonderfulday - en ga aan de slag met de doopplanning.