Creëer rust en overzicht met een budget voor je doop

Het maken van een begroting is een van de eerste en meest cruciale stappen bij het organiseren van de doop van uw kind. Het kan moeilijk zijn om bij te houden waar je geld voor hebt en waar je geld naartoe gaat zonder een doopbudget. In plaats van het budget op de conventionele manier bij te houden en een Excel-spreadsheet te gebruiken, biedt Wonderfulday u de vrijheid om onze online budgettool te gebruiken. Wonderfulday is een desktop- en mobiele app waarmee u uw doopkosten kunt beheren. Het geeft u de mogelijkheid om prioriteiten te stellen op basis van wat het belangrijkst is voor de doop van uw kind, en het houdt alle praktische zaken bij, zodat u kunt voldoen aan zowel het budget als uw eigen wensen en verwachtingen voor de grote dag.
Bepaal je budget voor de doop

Bepaal je budget voor de doop

De eerste stap bij het gebruik van de budgettool van Wonderfulday is het opstellen van een budget voor de babyshower. U kunt uw totale budget invoeren, maar ook afzonderlijke budgetten voor elk gebied, zoals feestzaal, eten, drinken, muziek, entertainment, kleding en meer. Het is gemakkelijk om categorieën in uw eigen persoonlijke budget vast te stellen als u eenmaal in de app bent.
Krijg direct een overzicht van het budget

Krijg direct een overzicht van het budget

Zodra u uw budget heeft bepaald, kunt u eenvoudig volgen hoe uw verbruik zich ontwikkelt. De budgettool van Wonderfulday houdt al uw uitgaven voor de doop bij, zodat u gemakkelijk en snel kunt zien hoeveel u hebt uitgegeven, waar uw geld is gebleven en hoeveel geld er nog is. Wonderfulday werkt uw budget automatisch bij. Dit maakt het gemakkelijk om aanpassingen te doen als dat nodig is. Als je iets hebt gekocht, hoef je alleen maar het betreffende bedrag in te vullen en je budget wordt direct bijgewerkt. Leuk, makkelijk en effectief.

Nodig familieleden of vrienden uit om mee te plannen

Met Wonderfulday kun je andere mensen uitnodigen voor de tool, zodat je gemakkelijk kunt samenwerken met andere familieleden. Dit is een voor de hand liggende functie om te gebruiken als u hulp krijgt van familie, vrienden of kennissen, of als u een gesplitste familie bent die de kosten gemakkelijk tussen u wil delen. De budgettool van Wonderfulday is ontworpen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat u allemaal gemakkelijk het budget in verband met planning kunt bijhouden. Vul gewoon de e-mailadressen van de mensen in en ze krijgen een uitnodiging om mee te werken aan de planning.
Wonderfulday is gratis te gebruiken

Wonderfulday is gratis te gebruiken

Onze budgettool kan voor meerdere gelegenheden worden gebruikt, waaronder natuurlijk uw aanstaande doop. Meld je hier gratis aan bij Wonderfulday om meteen te beginnen met plannen. Er zijn geen kosten of andere kosten voor het opzetten.