Plan je verjaardag met de Wonderfulday-app

Met de app van Wonderfulday kun je eenvoudig beginnen met het plannen van je verjaardag. Het enige wat je nodig hebt, is de app downloaden. Dan helpt Wonderfulday je bij het plannen van je verjaardag. Met de Wonderfuldays-app heb je altijd toegang tot alle planningstools.

Maak van je tablet een SelfieBox en laat je gasten foto's van de verjaardag direct vanuit de app uploaden in een gedeeld fotoalbum. Download de app vandaag nog en ga gemakkelijk en gratis aan de slag.

Al uw tools voor het plannen van feesten binnen handbereik

Houd uw checklist bij, krijg een overzicht van uw budget of voeg gasten toe aan uw gastenlijst - allemaal rechtstreeks vanuit de app. Met de Wonderfuldays-app heb je je planningstools altijd bij de hand, zodat je gemakkelijk je feest kunt plannen.

Laat je gasten foto's van de verjaardag delen in een gedeeld fotoalbum

Verzamel alle leuke momenten en foto's van je verjaardag. Laat je gasten hun foto's van de verjaardag delen met een gezamenlijk fotoalbum van Wonderfulday. Print uw unieke QR-code en laat uw vrienden de code scannen en hun foto's gemakkelijk en gratis delen.

Verander je tablet in een SelfieBox

Leg alle leuke verjaardagsmomenten vast door van je tablet gratis een SelfieBox te maken met Wonderfulday. Het enige wat je nodig hebt is een tablet en een standaard.