Voeg je verjaardagsfeestje budget toe met Wonderfulday

Het is niet nodig om het Excel-spreadsheet of papier en potlood tevoorschijn te halen bij het budgetteren voor uw volgende verjaardagsfeestje. Met Wonderfulday maak je snel een digitaal budget waarmee je al je uitgaven voor het verjaardagsfeestje op één plek bijhoudt. Je hoeft alleen maar een gebruiker op het platform aan te maken, verjaardagsfeestje als evenementtype te kiezen en dan kun je beginnen met het instellen van je feestbudget.
Al je uitgaven op één plek

Al je uitgaven op één plek

Onze tool maakt het gemakkelijk om alle goederen en diensten toe te voegen die je nodig hebt voor je verjaardagsfeestje. U kunt zelfs een schatting invoeren van hoeveel elk item of elke service zal kosten. Wonderfulday geeft je een globale schatting van de kosten van je verjaardagsfeestje zodra je alles hebt ingevoerd. Makkelijk en duidelijk.
Volg de ontwikkeling in uw verbruik

Volg de ontwikkeling in uw verbruik

Zodra u begint met het kopen van goederen en diensten voor uw verjaardagsfeestje, maakt de app het u gemakkelijk om al uw uitgaven bij te houden. U kunt zien wat er nog over is in het budget en ervoor zorgen dat u alles krijgt wat u nodig heeft terwijl u binnen het budget blijft.

Download onze app in de App Store of Google Play

Download onze app rechtstreeks vanuit de App Store of Google Play om onderweg aan de slag te gaan met het maken van uw digitale verjaardagsfeestbudget. Wonderfulday maakt het beheren van uw volgende verjaardagsfeestje gemakkelijk! Natuurlijk kun je ons platform hier op de site ook gebruiken, maar als je onderweg moet plannen, raden we je aan onze app te downloaden.