Maak online het tafelplan voor je verjaardagsfeestje met Wonderfulday

Het maken van een tafelplan voor uw verjaardagsfeestje kan stressvol zijn. Er zijn zoveel verschillende dingen om rekening mee te houden zoals het aantal gasten, hoe goed de gasten elkaar kennen en de grootte van de tafels. Maar wanhoop niet! Wonderfulday's digitale tafelplantool geeft je een slimme, digitale tekentool om je eigen unieke tafelplan te ontwerpen.
Slim en eenvoudig tekenprogramma

Slim en eenvoudig tekenprogramma

Met ons slimme digitale tekenprogramma maakt u in slechts enkele minuten uw eigen unieke tafelopstelling op uw pc of smartphone. U kunt zelf het aantal gasten, de grootte van de tafels en de inrichting van de zaal kiezen. U kunt gasten vervolgens rechtstreeks vanuit uw gastenlijst naar hun stoelen slepen en neerzetten. U kunt ook voor elke individuele gast notities toevoegen, bijvoorbeeld naam, dieetvoorkeuren, allergenen en andere speciale wensen.

Download de app in de App Store of Google Play

Onze digitale planningstool is beschikbaar als app voor iPhone en Android smartphones. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play. Vanaf uw smartphone kunt u met onze tool snel en eenvoudig uw tafelplan wijzigen. Begin vandaag nog met het plannen van je verjaardagsfeestje met Wonderfulday. Makkelijk en effectief.