Maak een digitale verlanglijst voor het verjaardagsfeestje met Wonderfulday

Ben je jarig en sta je voor een groot verjaardagsfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met Wonderfulday kun je snel je verlanglijstje voor het verjaardagsfeestje maken en beheren. Maak eenvoudig een account aan en begin met het toevoegen van cadeauwensen aan de lijst. U kunt links naar de gewenste producten invoeren, evenals aangepaste notities, waardoor het mogelijk is om vanuit elke webshop iets toe te voegen. Wonderfulday geeft je de mogelijkheid om al je cadeauwensen op één plek bij te houden. Je verlanglijst deel je eenvoudig met je gasten, zodat zij een compleet overzicht hebben van wat jij wilt voor de grote dag.
Slimme import van je cadeauwensen

Slimme import van je cadeauwensen

Wanneer je een productlink aan je verlanglijst toevoegt, wordt alle informatie over het artikel direct gedownload naar je digitale verlanglijst. Dit is inclusief prijs, productbeschrijving en afbeelding van het artikel. Zo weet u zeker dat uw gasten precies vinden wat u zoekt. U en uw gasten hebben altijd en overal toegang tot de verlanglijst.

Download onze innovatieve app

U kunt onze tool vanaf elk apparaat gebruiken. U kunt onze app downloaden in de App Store en Google Play. Begin nu met het maken van uw digitale verlanglijst met Wonderfulday, waarmee u snel en gemakkelijk een verlanglijst kunt maken - zodat u meer tijd overhoudt voor andere onderdelen van de verjaardagsplanning.

Als je op zoek bent naar een eenvoudigere manier om je verlanglijstje voor een verjaardagsfeestje te beheren, maak dan een Wonderfulday-account aan. Onze digitale verlanglijsttool behoort tot de slimste en meest innovatieve oplossingen op de markt. Het is gemakkelijk en efficiënt in gebruik. En natuurlijk helemaal gratis.