Maak een digitale gastenlijst voor je verjaardagsfeestje met Wonderfulday

Ga je een verjaardag vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze app kan je helpen bij het maken van een digitale gastenlijst, zodat je een overzicht hebt van wie er op je verjaardagsfeestje komt. Onze tools kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot feedback van gasten en om snel te bepalen hoeveel mensen er nodig zijn voor uw evenement.
Verstuur je uitnodigingen naar gasten met Wonderfulday

Verstuur je uitnodigingen naar gasten met Wonderfulday

Zodra je je gastenlijst hebt ingevuld, kan Wonderfulday je ook helpen met het versturen van de uitnodigingen. De uitnodigingen worden verstuurd via e-mail of sms, en alle gastfeedback wordt automatisch vastgelegd in je persoonlijke Wonderfulday dashboard zodra deze door de gasten is gegeven.

Download onze app

Wonderfulday heeft ook een app die je kunt downloaden voor zowel iOS als Android. U kunt de app bijvoorbeeld gebruiken om de feedback van de gasten in de gaten te houden, een overzicht van de aanwezigheid te krijgen, nieuwe gasten toe te voegen en herinneringen te sturen. Maak een gratis Wonderfulday-account aan en til het plannen van verjaardagsfeestjes naar een hoger niveau!