Ontwerp de tijdlijn voor je trouwdag met Wonderfulday

De tijdlijn voor uw trouwdag is een van de belangrijkste aspecten van uw huwelijksplanning. De tijdlijn zorgt ervoor dat uw dag verloopt zoals gepland en dat u en uw gasten van elk moment genieten. Met Wonderfulday kunt u uw eigen unieke trouwtijdlijn maken en deze rechtstreeks met uw gasten delen.

Voeg eenvoudig punten toe aan je eigen tijdlijn

Met onze digitale tijdlijn voeg je eenvoudig je eigen evenementen en activiteiten toe. Je kunt ook de volgorde aanpassen waarin ze verschijnen en notities toevoegen aan elke gebeurtenis.

Nodig gasten uit om je tijdlijn te bekijken

Nadat u uw tijdlijn heeft gemaakt, kunt u deze eenvoudig delen met uw gasten. Ze krijgen dan de kans om de volledige tijdlijn te zien, evenals alle activiteiten die gepland zijn voor uw grote dag.

Ontwerp de lay-out van uw tijdlijn

Met onze tijdlijn kunt u kiezen uit een aantal verschillende lay-outs. U kunt een lineaire lay-out kiezen, wat geweldig is voor eenvoudige tijdlijnen. Of u kunt een complexere lay-out kiezen waarin meerdere evenementen tegelijkertijd plaatsvinden.

Welke lay-out u ook kiest, onze tijdlijn maakt het u gemakkelijk om uw persoonlijke touch toe te voegen.

Hoe u het meeste uit uw trouwdag haalt met tijdlijnen

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het maken van uw tijdlijn:
  • Kijk eerst naar de begintijd van het huwelijk. U wilt rekening houden met wanneer de gasten arriveren en plaatsnemen, evenals met andere activiteiten voor de bruiloft, zoals fotografie enz.
  • Bedenk dan hoe lang je wilt dat de receptie duurt. Recepties duren meestal ongeveer een uur tot anderhalf uur, maar dit is afhankelijk van uw eigen wensen en plannen.
  • Vergeet niet om extra tijd voor fotografie in te plannen. Je wilt er zeker rekening mee houden dat er zowel poserende als authentieke foto's gemaakt moeten worden.
  • Houd rekening met reistijd! Als je gaat trouwen in een andere stad dan waar je nu woont, houd er dan rekening mee dat jij en je gasten moeten reizen van en naar de locatie.